Over ons

Organisatie

In 2012 is Skatepark Utrecht geopend met als doel het exploiteren van een indoor skatepark in Utrecht. Skatepark Utrecht is een stichting met een zestal (vrijwillige) bestuursleden. Daarnaast zijn er drie beheerders in dienst. Voor de dagelijkse bedrijfsvoering zijn er meerdere commissies (reeds gevormd of nog te vormen) bestaande uit vrijwilligers. Deze commissies bepalen, binnen de samen met het bestuur afgesproken kaders, het beleid en geven hier uitvoering en/of aansturing aan.

Bestuur:

Secretaris: Marieke Das

Penningmeester: Ard Terpstra

Bestuurslid algemeen: Kerwin Groot

Bestuurslid algemeen: Willem Zaat

Bestuurslid algemeen: Rachid Ouene

Bestuurslid algemeen: Erwin Deichmann

Beheer:

Sean Veerhuis

Sean Ringeling

Vrijwilligerswerk:

Skatepark Utrecht draait op vrijwilligers. We hebben diverse commissies waarin deze zijn vertegenwoordigd. Wil je je ook vrijwillig inzetten bij Skatepark Utrecht lopen, dan kan je altijd informatie vragen aan de bar of een mailtje sturen.

We hebben diverse commissies waarin onze vrijwilligers zijn vertegenwoordigd.

Commissies:

  • Activiteiten
  • Bar
  • Bouw
  • Skatelessen

Skatepark Utrecht is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Ben je boven de 16, verantwoordelijk, gezellig en servicegericht? Lijkt het je leuk om als barvrijwilliger mee te helpen in Skatepark Utrecht?

We zoeken vrijwilligers die minstens twee dagdelen in de maand in te roosteren zijn. De doordeweekse avonden hebben we een goede bezetting, op dit moment zoeken we vooral mensen die bereid zijn in het weekend en op doordeweekse middagen te draaien.

Afbeelding 1