Skateles

Skateles

Bij Skatepark Utrecht geven we al jaren met veel plezier skateles aan alle doelgroepen. Het meest populair zijn de groepslessen. Er lopen op zaterdag- en zondagochtend groepslessen voor kinderen vanaf 6 jaar. Op de dinsdagavond hebben we ook groepslessen speciaal voor volwassenen.

Tevens bieden we mogelijkheden voor privé les, groepslessen en kinderfeesten tijdens onze reguliere openingstijden. Voor meer informatie en het reserveren van een les kunt u mailen naar skateles@skateparkutrecht.nl

Op de hoogte blijven van onze skatelessen?

Aanmelden mailinglist skatelessen

Lessen reeks regulier

De huidige lessen lopen in december af, na de jaarwisseling start er weer een nieuw seizoen skateboardles.  Vanaf 13 januari zal op de zaterdag- en zondagochtend zal 10 weken les gegeven worden. Voor meer informatie kunt u de onderstaande links raadplegen.

Aanmelden: formulier skateboardles 2018

Lesbrief 2018: Lesbrief skateboardles 2018

Lesdata 2018: Lesoverzicht januari 2018

Toelichting niveau’s skateboardles: Informatie niveaus skateles

Skateboardles volwassenen

Leren skateboarden kan iedereen! Skatepark Utrecht biedt ook skateboardles speciaal voor volwassenen. Zowel beginners als veteranen kunnen wat opsteken onder begeleiding van onze ervaren docenten. Ook in 2018 is er weer wekelijks les op de maandagavond.

Info: nieuwsbrief

Aanmelden : Aanmeldformulier 5 maart

Privélessen

P1000263

De privé les wordt voor zowel individuele deelnemers als groepen aangeboden en kan voor elk moment binnen de reguliere openingstijden aangevraagd worden.

Zodra we een aanvraag binnen hebben kunnen wij met de skateleraren kijken of de voorgestelde termijn mogelijk is. Om zeker te zijn van een les kan het handig zijn minimaal een week van tevoren telefonisch contact op te nemen.

Aanvragen gaan telefonisch of vía ons mailadres skateles@skateparkutrecht.nl

 

Prijzen

 Skateles serie  Aantal lessen in serie maal  €12,50   €125,00
 Privéles 1 uur  1 kind  € 25,00
elk volgende kind  € 10,00
 Privéles 2 uur  1 kind  € 40,00
elk volgende kind  € 15,00