Skateles

Skateles

Bij Skatepark Utrecht geven we al jaren met veel plezier skateles aan alle doelgroepen. Het meest populair zijn de groepslessen. Er lopen op zaterdag- en zondagochtend groepslessen voor de kids, op de dinsdagavond hebben we nu ook groepslessen speciaal voor volwassenen.

Tevens bieden we mogelijkheden voor privé les, groepslessen en kinderfeesten tijdens onze reguliere openingstijden. Voor meer informatie en het reserveren van een les kunt u mailen naar skateles@skateparkutrecht.nl

Op de hoogte blijven van onze skatelessen?

Aanmelden mailinglist skatelessen

Lessen reeks regulier

Op 2 september zijn de skateboardlessen weer begonnen. op de zaterdag- en zondagochtend zal 12 weken les gegeven worden aan skaters van alle niveau’s. Het huidige blok loopt tot 3 december. Er zijn in overleg nog enkele plekken beschikbaar, voor deelname kunt u telefonisch contact opnemen.

Lesbrief skateboardles najaar 2017

Lesoverzicht najaar 2017

Informatie niveau skateles 2017

Lessen reeks volwassenen

Leren skateboarden kan iedereen! Skatepark Utrecht biedt ook skateboardles speciaal voor volwassenen. Vanaf 12 september is er weer wekelijks les op de dinsdagavond. Voor meer info volg de onderstaande link:

Skateles Volwassenen III

Voor aanmelden volg de volgende link:

Inschrijfformulier skateboardles volwassenen

Privélessen

P1000263

De privé les wordt voor zowel individuele deelnemers als groepen aangeboden en kan voor elk moment binnen de reguliere openingstijden aangevraagd worden.

Zodra we een aanvraag binnen hebben kunnen wij met de skateleraren kijken of de voorgestelde termijn mogelijk is. Om zeker te zijn van een les kan het handig zijn minimaal een week van tevoren telefonisch contact op te nemen.

Aanvragen gaan telefonisch of vía ons mailadres skateles@skateparkutrecht.nl

 

Prijzen

 Skateles serie  12 lessen  € 144,00
 Privéles 1 uur  1 kind  € 25,00
elk volgende kind  € 10,00
 Privéles 2 uur  1 kind  € 40,00
elk volgende kind  € 15,00