Skateles

Bij Skatepark Utrecht geven we al jaren met veel plezier skateles aan alle doelgroepen. Het meest populair zijn de groepslessen. Deze lopen gedurende het hele jaar op zaterdag- en zondagochtend voor deelnemers vanaf 6 jaar. Maandagavond hebben we ook groepslessen speciaal voor volwassenen.

Tevens bieden we mogelijkheden voor kinderfeesten, workshops en privélessen zowel binnen als buiten reguliere openingstijden. Voor meer informatie en het reserveren van een les kunt u mailen naar skateles@skateparkutrecht.nl

Op de hoogte blijven van onze skatelessen?

Aanmelden mailinglist skatelessen

Skateboardles voorjaar 2018

Ook dit voorjaar is er natuurlijk skateles bij Skatepark Utrecht. Vanaf 12 mei is er weer wekelijks les tot aan de zomervakantie. Voor meer info en aanmelden check de onderstaande links:

Aanmelden: Inschrijfformulier skateles voorjaar 2018

Lesbrief: Lesbrief skateles voorjaar 2018

Lesdata: Lesdata skateles voorjaar 2018

Toelichting niveaus skateboardles: niveaus

Skateboardles volwassenen

Leren skateboarden kan iedereen! Skatepark Utrecht biedt ook skateboardles speciaal voor volwassenen. Zowel beginners als veteranen kunnen wat opsteken onder begeleiding van onze ervaren docenten. Ook in 2018 is er weer wekelijks les op de maandagavond.

De huidige reeks lessen loopt tot en met 11 juni. Na de zomervakantie starten er weer nieuwe lessen. In de tussentijd les? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Privélessen

 

Een leuke, veilige manier om kennis te maken met skateboarden maar ook super om te werken aan die ene trick die maar niet lukt, tijdens een privéles met onze ervaren begeleiders kunnen flinke stappen gemaakt worden! Deelnemers van 6 tot 60 jaar van alle niveaus zijn welkom.

Geschikt van 1 tot 5 deelnemers, aanvragen kan telefonisch of vía ons mailadres skateles@skateparkutrecht.nl

 

Prijzen

 

Skateles serie  Aantal lessen in serie X €12,50
 

 

 Privéles 1 uur   1 deelnemer  € 25,00
 Elk volgende  € 10,00
 

 

 Privéles 2 uur  1 deelnemer  € 40,00
 Elk volgende  € 15,00